Home Освіта Освітянам Житомирщини презентували проект «Прапор Гідності та Честі»

Освітянам Житомирщини презентували проект «Прапор Гідності та Честі»

164

 З нового навчального року в школах області запрацює патріотично – виховний проект «Прапор Гідності та Честі». В рамках ініціативи кожний загальноосвітній заклад області за бажанням зможе отримати Прапор України з оригінальними підписами військових та побажаннями.


Сьогодні, 24 липня, презентував Прапор для освітян Житомирщини співавтор проекту фотограф Леонід Шрайбікус: «Проект «Прапор Гідності та Честі» спрямований на національно-патріотичне виховання зростаючого покоління. Також варто пам’ятати, що є діти, батьки яких щодня захищають нашу незалежність і вони мають відчувати гордість за них. Сподіваємося, що наша просвітницька діяльність не залишиться байдужою і буде набирати обертів».

Вперше проект запрацював весною цього року у школах міста Житомира. Вже зараз організатори мають змогу розширити межі і забезпечити школи інших населених пунктів області.

Реалізовують ініціативу командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України Михайло Забродський спільно з фотографом Леонідом Шрайбікусом. Підтримку в поширенні проекту надає управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here