Home Освіта На Житомирщині ЗНО-2019 складатиме понад 11,5 тисяч майбутніх абітурієнтів

На Житомирщині ЗНО-2019 складатиме понад 11,5 тисяч майбутніх абітурієнтів

154

Реєстрація на ЗНО-2019 завершилася 25 березня 2019 року. На Житомирщині понад 11,5 тисяч майбутніх абітурієнтів подали документи на складання ЗНО.

Цьогоріч зовнішнє незалежне оцінювання дає можливість складати тестування щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів. У тестуваннях зможуть також взяти участь випускники закладів загальної та вищої освіти минулих років.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, в Житомирській області на складання ЗНО-2019 станом подали заявки 11,543 абітурієнти, з яких:

6032 – випускники закладів загальної середньої освіти;

1736 – учень (слухач) закладів професійно-технічної освіти;

2997 – студенти закладів вищої освіти;

778 – випускники минулих років.

Ті хто, надіслав документи на участь у ЗНО до 25 березня ще будуть враховані, адже дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Документи, надіслані після 25 березня, опрацьовуватися не будуть.

Кожен зареєстрований учасник має право пройти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься з одинадцяти навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here