Home Освіта На Житомирщині завершують створення НОПу в гімназії Високівської громади

На Житомирщині завершують створення НОПу в гімназії Високівської громади

101

 На Житомирщині ще одна школа за стандартами Нового освітнього простору відкриє свої двері для учнів у новому 2019/2020 навчальному році. У гімназії Високівської громади вже завершений капітальний ремонт внутрішніх приміщень, а роботи з облаштування ганку вже на фініші.


Про це розповів голова Високівської ОТГ Микола Бардук.

За його словами, майже всі роботи на об’єкті, реконструкція якого фінансується за кошти Державного фонду регіонального розвитку, завершені. Замінили освітлення, систему опалення, проклали теплотрасу, зробили всередині ремонт: пофарбували і розмалювали стіни, постелили якісний лінолеум, повністю реконструювали спортивну залу.

«Наразі працівники завершують будівництво ганку, а саме встановлення навісу. Вже змонтували металеві опори у вигляді олівців, які почали обробляти екобондом – спеціальними декоративно-облицювальними панелями. Також встановили і дитячий майданчик на території. Залишається нам влаштувати освітлення на ганку і встановити збоку пандус», – зазначив Микола Бардук.

Цей об’єкт є перехідним проектом ДФРР і цьогоріч з державного бюджету виділили 1 млн 416 тис. грн на завершення створення НОПу у гімназії.

Зауважимо що Новий освітній простір – проект, який реалізується Мінрегіоном спільно з Міністерством освіти і науки України та ініціативною владою на місцях в рамках реформи освіти Нова українська школа.

Основні принципи НОП:
 – мотивуючий простір та креативність;
– технологічність;
– енергоефективність;
– інклюзивність.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here