Home Освіта На Житомирщині відкриють понад 60 дитсадків

На Житомирщині відкриють понад 60 дитсадків

123
В наступному році в нашій області буде на 62 дошкільних навчальних заклади більше. Про такі плани заявив начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський. Виконуватися завдання буде у різний спосіб, наприклад :

«Ми маємо зараз такий гарний досвід – створення на базі загальноосвітніх навчальних закладів дошкільних навчальних закладів, школи стоять незаповнені, а дитячі садки немає де створювати, і це самий оптимальний варіант, щоб вирішувати цю проблему. Також ми виводимо перші класи з садків, які були заведені, коли школи були переповнені; це повернення тих дитсадків, які використовуються не за призначенням, таких ще в області 32; це створення сімейних садків, корпоративних і приватних, це створення центрів розвитку дитини» – перераховує можливості Олександр Пастовенський.

В цьому році на Житомирщині відновлено роботу 52 дитячих садочків, і за цим показником область посідає одне з перших місць в Україні. Всього в нашій області 645 дошкільних навчальних закладів.
 

Житомирська хвиля 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here