Home Освіта На посаду директора ліцею №25 в Житомирі претендує чотири кандидата

На посаду директора ліцею №25 в Житомирі претендує чотири кандидата

155

 Таке рішення прийняла  30 листопада,  конкурсна комісія для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ліцею №25.  У засіданні взяли участь всі 16 членів конкурсної комісії.

Конкурс на посаду директора ліцею №25 відбуватиметься у декілька етапів:

 – перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема, Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р.;

 – перевірка професійних компетентностей шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання.

 – публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Під час засідання члени конкурсної комісії затвердили перелік ситуаційних завдань, бланк відомостей про результати письмового тестування, письмового вирішення ситуаційного завдання, презентації та загального результату (підсумкового рейтингу).

З інформацією про кандидатів, датами ознайомлення кандидатів із ліцеєм №25, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування; датами, часом та місцем проведення письмового тестування та розв’язання ситуаційних завдань, публічної презентації перспективного плану розвитку ліцею №25 можна буде ознайомитися  у Протоколі засідання конкурсної комісії, який буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради 3 грудня 2018 року (відповідно до Положення про конкурсний відбір керівників закладів загальної середньої освіти міста Житомира).

Довідково: до складу конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора ліцею №25 увійшли 16 осіб (4 керівника загальноосвітніх навчальних закладів міста, по 4 представника від батьківської громадськості, педагогічного колективу ліцею №25, директор та фахівці департаменту освіти міської ради). Перше засідання конкурсної комісії відбулося 12 листопада. 

Нагадаємо, що у Житомирі триває прийом документів для участі в конкурсі на посаду директора ЗОШ №7 імені В.В. Бражевського. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here