Home Освіта На харчування дітей Житомира додатково витратять 6.5 млн.грн.

На харчування дітей Житомира додатково витратять 6.5 млн.грн.

120
Цього року, не дивлячись на труднощі, пов’язані з недостатнім фінансуванням, харчування дітей забезпечується в повному обсязі. Всі діти 1-4-х класів та діти пільгових категорій харчуються за рахунок міського бюджету. Діти в дитячих садочках харчуються на 50% за рахунок коштів з міського бюджету, а на інші 50% – за рахунок батьків шляхом співфінансування, повідомляє управляння по зв’язках з громадськістю міської ради.
 
Примірне двотижневе меню в їдальнях намагаються урізноманітнювати, хоча це складно зробити в межах встановленої суми. Адже, вартість сніданку для дітей 1-4-х класів становить 4 грн. 20 коп. Це сума, яка виділяється з міського бюджету. Для пільгових категорій дітей забезпечується обід на суму 6 грн. Діти ясельної групи харчуються на 7 грн. Для дітей дошкільного віку харчування коштує 9 грн. теж шляхом співфінансування.
 
Проте наступного планується збільшити вартість харчування і тому, на 2012 рік в міському бюджеті збільшено видатки на забезпечення харчування дітей на 6,5 млн. грн. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here