Home Освіта Міносвіти збільшило держзамовлення для Києво-Могилянської академії

Міносвіти збільшило держзамовлення для Києво-Могилянської академії

188

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту надало Національному університету Києво-Могилянська академія держзамовлення на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра за спеціальностями філософія та соціальна робота.

Про це йдеться у листі Міносвіти ректору Києво-Могилянської академії Сергію Квіту, розміщеному на сайті академії.

Як наголошується в листі, Міносвіти, розглянувши звернення Києво-Могилянської академії, як виняток збільшує державне замовлення на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра за спеціальністю філософія на 10 місць, соціальна робота – на 15 місць, а замовлення на підготовку бакалаврів за напрямком програмна інженерія – на 4 місця.

Як повідомлялося, раніше в Національному університеті Києво-Могилянська академія заявили, що Міністерство освіти не надало університету місць державного замовлення на підготовку магістрів за двома напрямками – журналістика та соціальна робота, а також скоротило держзамовлення по ряду інших дисциплін.

У відповідь Міністерство освіти і науки, молоді та спорту звинуватило вуз у заангажованості, пояснивши ситуацію щодо держзамовлення загальним скороченням обсягу державного замовлення по країні.


За матерiалами: Корреспондент

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here