Home Освіта Інспектори ДАІ провели уроки безпеки руху у дитячих таборах

Інспектори ДАІ провели уроки безпеки руху у дитячих таборах

84
Свято «Безпечного руху» влаштували інспектори ДАІ області для дітей під час їх відпочинку у дитячому оздоровчому таборі «Супутник» та санаторії «Лісовий берег».
 
Півторагодинна програма була цікавою і різноманітною та водночас корисною і повчальною. Вона складалася із профілактичної бесіди, рухливої гри-естафети «Твій друг – безпечний рух» та концертно-пізнавальної програми, підготовленої командою КВН-ЮІР «Без поважної причини» школи № 16 м. Житомира, повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.
 
В ігровій формі, весело, завзято та захоплююче пройшла естафета. В таборі «Супутник» в ній взяли участь 4 команди, сформовані з відпочиваючих старших загонів. Перемогу отримав 6 загін, який найкраще та найшвидше впорався із завданнями гри.
 
В санаторії «Лісовий берег» діти придумали своїм командам тематичні назви: «Автомобілісти», «Водії», «БМВ», «Лексус». Перемогу отримали останні із часом 4 хвилини 15 секунд. 
 
Але справжнє свято знань правил дорожнього руху було влаштовано ЮІРівцями ЗОШ № 16 в концертних залах табору та санаторію. Протягом 45 хвилин діти насолоджувалися щирим запалом юних артистів. 
 
Підсумком зустрічі стало нагородження грамотами всіх учасників та переможців змагань та вручення корисних подарунків від Державної автомобільної інспекції.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here