Home Освіта Енергетики проводять уроки з електробезпеки для дітей

Енергетики проводять уроки з електробезпеки для дітей

142

Коростенський РЕМ, в рамках програми проведення заходів щодо профілактики електротравматизму проводить уроки з електробезпеки в навчальних закладах. Особлива увага приділяється учням початкових класів, так як саме діти віком від 7 до 10 років частіше за все стають жертвами власної необережності.

Працівники Коростенського РЕМу розповіли учням про потенційну небезпеку електричного струму, про правила, яких необхідно дотримуватися при поводженні з електроприладами, про можливі тяжкі наслідки ігор на території енергетичних об’єктів, пояснили значення попереджувальних знаків та плакатів безпеки, розповіли про небезпеку ураження електричним струмом. Пояснили, чому не можна наближатися до обірваного проводу, повідомляється на сайті Житомиробленерго. 
 
Школярів ознайомили з навчальною книжкою «Небезпечна прогулянка», в якій наглядно приведені випадки, коли необережне поводження з електроенергією у побуті та на вулиці могло призвести до непоправних наслідків. 
 
Для закріплення отриманих знань та навичок, діти змогли прийняти участь у навчальній грі. Дві команди змагалися за звання найкращого «Капітана енергетики». Переможців чекав солодкий приз, підготовлений працівниками Коростенського району електричних мереж. 
 
Подібні уроки стануть традиційними, адже необхідність таких занять вже давно не викликає ні в кого сумніву. Як показує практика, у більшості випадків причиною травматизму дітей і дорослого населення на об’єктах електроенергетики та під час використання побутових електроприладів стає банальне незнання правил безпечного поводження.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here