Home Освіта Дітям Салівської школи на Житомирщині, де сталася пожежа, вже організували навчальний процес

Дітям Салівської школи на Житомирщині, де сталася пожежа, вже організували навчальний процес

99

 Для 27 учнів, які навчались у Салівській ЗОШ I-II ст. Черняхівського району, навчальний процес не припиняється. Наразі дітям організували навчання у приміщенні сільської ради, а з нового навчального року учнів підвозитимуть до Жадьківського ліцею.


Про це повідомив голова Черняхівської РДА Микола Жилінський сьогодні, 11 квітня.

«Навчальний процес для дітей школи, яка згоріла у с. Сали, не зупиняється. Наразі для учнів ми організували «кабінети» у приміщенні сільської ради. Цей навчальний рік ми завершуємо тут, а з наступного 2019-2020 року ми плануємо підвіз дітей шкільним транспортом до с. Жадьків – це типова школа на 320 учнів. Місця там вистачить», – зазначив Микола Жилінський.
 

Загалом у Салівській школі навчались 29 дітей, з яких 5 – доїжджали із сусіднього села. Ця школа – одна із тих, яку у перспективі планували оптимізувати. Адже вона була малокомплектною і знаходилась у дуже старій будівлі, яка була всього лиш пристосована до навчання.

Нагадаємо, що за інформацією управління ДСНС у Житомирській області 9 квітня о 23:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Сали Черняхівського району, розташованої в 24 км від райцентру. До місця події були негайно спрямовані два відділення рятувальників Черняхівського підрозділу ДСНС.

Пожежу локалізували о 00:25 та о 01:17 – ліквідували. Вогнем знищена покрівля будівлі школи площею 200 кв.м.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here