Home Освіта Діти Житомирщини побували на страусиній фермі

Діти Житомирщини побували на страусиній фермі

144
Вихованці Бердичівської школи-інтернату завдяки податківцям побували на одній з найбільших в Європі страусиній фермі, що знаходиться в селі Ясногородка Київської області.
 
Діти з Житомирщини потрапили до числа 150 хлопчиків та дівчаток із чотирьох регіонів України, яким зробив такий подарунок голова ДПС України Олександр Клименко, повідомляє прес-служба податкової служби області. 
 
На дітей очікувала змістовна програма та зустріч з представниками екзотичної фауни. Вихованців дитячих закладів познайомили з місцевими мешканцями – страусами, яких на фермі більше 200, та їх сусідами – верблюдом, чорним поросям Наф-Нафом та іншими екзотичними тваринами.
 
Дітям було продемонстровано мультиплікаційний фільм «Місто мрій» про податки та роботу податківців. Мультфільм допоміг дітям зрозуміти, як це важливо – сумлінно сплачувати податки заради блага нашої держави.
 
Поласувавши місцевою смакотою у дитячому кафе, діти розважились на спеціально збудованому дитячому майданчику – пограли у футбол, постріляли з лука, покаталися на гойдалці.  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here