Home Освіта «День знань: ти перший» у Житомирському агроуніверситеті. ФОТО

«День знань: ти перший» у Житомирському агроуніверситеті. ФОТО

204
«Щиро раді розділити з вами радість сьогоднішнього свята, – звернувся до першокурсників 2 вересня під час урочистого заходу в літньому театрі «Ракушка» ректор Житомирського національного агроекологічного університету Олег Скидан. –  Сонячна погода, гарна атмосфера, усміхнені молоді обличчя – що ще треба для такого дня, коли ви стоїте на порозі нових відкриттів та звершень. Користуючись нагодою, хочу подякувати вам за дійсно правильний і вдалий вибір – за те, що серед розмаїття навчальних закладів регіону та країни ви обрали наш Житомирський національний агроекологічний університет. Будьте певні, ми вас не підведемо і не розчаруємо, докладемо максимум зусиль, аби ви отримали якісну освіту і ті знання, які сприятимуть професійній реалізації. Наш колектив, частиною якого від сьогодні є й ви, – це більше 8 тисяч викладачів, студентів, співробітників.


За чисельністю в області нема такого підприємства чи організації. Ми  – це сучасний, потужний та успішний заклад вищої освіти. З нами рахуються, нас  знають, поважають,  а найголовніше – нас обирають. В останні роки ми активно впроваджуємо проекти, які направлені на розвиток регіону та держави. Зокрема, минулоріч був І Регіональний форум «Житомирщина – територія можливостей», кілька місяців тому провели І-й національний форум «Корольов. Космос. Житомир», готуємося до відкриття регіонального космічного центру «Полісся», на базі ЖНАЕУ діє Інформаційний центр ЄС, інжинірингова школа, тощо. Традиційним вже став волонтерський марафон «Разом за життя», який покликаний збирати кошти на порятунок онкохворих діток. Наразі ми взяли активний курс на розвиток космічної галузі, налагоджуємо співпрацю, шукаємо партнерів.


Наш університет не стоїть на місці, постійно покращуємо умови навчання та проживання, матеріально-технічну базу, купуємо нове обладнання, оснащуємо лабораторії. Все це для вас буде доступно буквально з перших днів навчання. Ще раз вітаю першокурсників і всіх студентів ЖНАЕУ з початком нового навчального року, який обіцяє бути цікавим та плідним. Закликаю вас долучатися до наших проектів та ініціатив, бути активним, творчими, спортивними та соціально свідомими, беріть від студентських років усе по-максимуму».

У рамках свята представникам різних факультетів – студентам І курсу, ректор та проректори вручили символічні ключ від знань, залікову книжку та студентський квиток. Усі гуртом  першокурсники зачитали клятву і пообіцяли дотримуватися її впродовж років навчання. 
 

Для глядачів святковий концерт підготували колективи ЖНАЕУ, а також друзі навчального закладу – вихованці академічного ансамблю танцю  «Сонечко», у складі якого також  є студенти агроуніверситету.

Пресслужба Житомирського національного агроекологічного університету
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here