Home Освіта Дебой у жовтому галстуку привіз у «Супутник» тенісні столи та караоке

Дебой у жовтому галстуку привіз у «Супутник» тенісні столи та караоке

220

Урочисте відкриття 1-ї зміни в таборі «Супутник» відбулося сьогодні, 8 червня, за участю керівництва міста. 203 дітей, які вже сьогодні перебувають на відпочинку, на відкритті зміни продемонстрували свої таланти (пісні, вірші, кричалки), здобуті за 2 дні перебування в «Супутнику». Повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

Міський голова нічого не Сказав чи будуть відпочивати діти з обмеженими можливостями. Минулого року вони відпочивали разом зі здоровими дітьми.

Потім Володимир Дебой привітав школярів із довгоочікуваними канікулами та початком активного відпочинку, який, дійсно, буде таким.

Адже цього дня від міської влади табір отримав 5 нових тенісних столів, 5 караоке DVD-програвачів. А від команди лікарів міста, яких представляв начальник управління охорони здоров’я Віктор Борщівський, – безліч спортивного інвентарю. Таким чином, усі відпочиваючі матимуть більше яскравих спогадів, зможуть розвиватися фізично та активно проводити дозвілля.

Сьогодні в «Супутнику» відпочивають і діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС. Із цього приводу Володимир Дебой зазначив: «Бюджетні кошти на оздоровлення спрямовані насамперед саме на цих дітей, адже вони найбільше цього потребують. Тому ми активно працюємо над тим, аби діти відчували увагу держави, міста до них, до їхніх проблем».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here