Home Освіта 13 засуджених складатимуть ЗНО на Житомирщині

13 засуджених складатимуть ЗНО на Житомирщині

82
На цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання зареєструвалось 13 абітурієнтів з місць позбавлення волі. Загалом же для участі у ЗНО-2012 зареєструвалось понад 11 тис. учасників.
 
В оцінюванні знань на 34 пунктах тестування, розташованих у Житомирі, Новограді-Волинському, Коростені, Бердичеві, Овручі, Олевську, будуть задіяні близько 3 тисяч педагогічних працівників.
 
Питання проведення ЗНО розглядалось сьогодні на нараді в облдержадміністрації.
 
Як розповів начальник обласного управління освіти Олександр Пастовенський, у зв’язку з проведенням Євро-2012 тестування пройде раніше і відбуватиметься з 15 травня по 7 червня.
 
Для проходження тестування абітурієнти могли обирати чотири предмети. Найбільша кількість учасників ЗНО виявила бажання складати тест із української мови та літератури, історії України, математики та біології. Вперше буде проводитись ЗНО із всесвітньої історії, для участі у якому зареєструвалось 369 осіб.
 
У поточному році вперше на тестуванні будуть присутні, окрім громадських спостерігачів, державні інспектори – члени приймальних комісій вищих навчальних закладів.
 
Як повідомив Олександр Пастовенський, у минулому році під час тестувань було зареєстровано 50 випадків використання мобільних телефонів. Для упередження подібних ситуацій, як і раніше, будуть використовуватись металошукачі, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
 
Присутній на нараді директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко відзначив належне ставлення і відповідальний підхід до проведення ЗНО з боку відповідних управлінь Житомирщини. Геннадій Кузьменко задоволений проведенням інформаційної роботи, якою охоплені всі райони області, проведенням реєстрації. 
 
З боку Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти для проведення заходів все готове, тестові матеріали знаходяться у Житомирі, забезпечено їх надійне збереження. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here