Home Місто Золоті сережки з топазом – подарунок який заслуговує кожна жінка

Золоті сережки з топазом – подарунок який заслуговує кожна жінка

3043

Коштовності – кращий і такий бажаний подарунок для кожної жінки. Якщо вам хочеться порадувати себе або по-справжньому здивувати близьку людину, золоті сережки з топазом – це безпрограшний варіант.

Каталог магазина Злато пропонує https://zlato.ua/ru/f-gold_585-earrings-topaz/ величезну різноманітність моделей, серед яких ви точно побачите ту, яку полюбите з першого погляду. Вони бувають повсякденними і святковими, класичними і оригінальними – на будь-який смак. На сайті часто проходить розпродаж, тому у вас завжди буде можливість «зловити» привабливі ціни на товари.

Унікальні властивості і особливості топазу

Сережки із золота з топазами виглядають неймовірно стильно, розкішно і незвично. Але хочеться звернути особливу увагу на характеристики блакитного каменю:

• Він є натуральним, володіє високою щільністю і міцністю;

• Його огранювання виконане різними способами, що дозволяє отримати будь-яку форму виробу. Після обробки топаз яскраво виблискує, засліплюючи своєю красою;

• За ним дуже легко доглядати, він не тьмяніє від попадання різних рідин з вмістом лугів і кислот, практично не дряпається.

Блакитним топазам властиві деякі містичні властивості. Вважається, що сережки з таким каменем допомагають вирішувати проблеми, дарують відчуття спокою і притягують достаток. Також прикраса сприяє заспокоєнню нервової системи і позбавляє від головних болів, уповільнює процес старіння і покращує роботу дихальних шляхів.

Наш широкий асортимент пропонує масу цікавих сережок, виконаних в білому, жовтому, червоному або декількох відтінках золота. Для повсякденного життя пропонуємо вибрати акуратні сережки-гвоздики, які відмінно підходять до ділових і casual образів. Якщо ви шукаєте коштовності для особливого випадку, можна купити великі і масивні сережки оригінальної форми.

Якщо вам хочеться піднести вишуканий подарунок коханій, золоті сережки з блакитними топазами – це ідеальний вибір для шістнадцятої річниці весілля. Вважається, що блакитний камінь підходить саме для цієї дати. Він символізує міцний союз і щирі відносини між подружжям.

Інтернет-магазин Zlato пропонує замовити витончені сережки із золота з блакитним топазом, ціна яких приємно вас здивує. Щоб прийняти остаточне рішення, рекомендуємо порівняти кілька вподобаних моделей за допомогою перегляду їх докладних характеристик (ваги, розміру, проби) і високоякісних фото. Під час знижок більшість позицій можна придбати зовсім недорого. Доставка товарів здійснюється по всій території України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here