Home Місто Житомирянин Єфремов у суді захищає честь та гідність президента Януковича

Житомирянин Єфремов у суді захищає честь та гідність президента Януковича

107

Віталій Єфремов з Житомира подав позов проти юриста місцевої філії ДП МВС «Інформ-ресурси» Вадима Лісневського, пише видання «Взгляд».

«Він при свідках заявив, що нібито левова частка прибутку йде через керівництво МВС у кишеню самого Віктора Федоровича Януковича, – каже Віталій Єфремов. – Як громадянин і патріот України, я абсолютно впевнений, що президент нашої країни є чесною і порядною людиною. Ні від «Інформ-ресурсів», ні від кого іншого він не буде брати яких би то не було хабарів».

Все почалося з того, що 16 січня цього року співробітники ДАІ вилучили у Єфремова автомобіль і поставили його на штраф майданчик Державного підприємства «Інформ-Ресурси».

Коли житомирянини звернувся до підприємства, щоб забрати своє авто, йому відмовили. За час, поки він намагався відвоювати свою власність, йому оголосили, що повинен заплатити за стоянку 8 тис. грн.

Лише в березні, заручившись підтримкою Демократичного Альянсу, вдалося забрати автомобіль.

Пізніше Віталій довів незаконність дій службовців в суді.

«Грошей у мене не було. Але виявилося, що за законом після закінчення трьох днів машину зі штрафмайданчика можна забрати безкоштовно, – обурюється Віталій. – Коли я сказав про це в ДП «Інформ-ресурси», їх юрист Вадим Лісневський заявив, що йому плювати на закон».

Віталій запитав, чому послуги ДП «Інформ-ресурси» коштують так дорого (середня зарплата по Житомиру – 3 тис. грн), і отримав шокуючу відповідь.

«Юрист мені поспівчував і заявив, що більшу частину доходів його начальник регулярно відвозить до Києва, до Адміністрації президента, і нібито ці гроші осідають у кишенях особисто Віктора Федоровича. Поскаржився, що в цій схемі занадто багато людей, і розірвати цей ланцюжок нікому не під силу. Я вухам своїм не повірив. Зі мною було ще кілька свідків, вони можуть підтвердити його слова в суді», – каже житомирянин.

Віталій звернувся до прокуратури з проханням розібратися у наклепі на президента.

Але там порекомендували не звертати на юриста уваги.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here