Home Місто Житомиряни зможуть вчасно та якісно отримувати гарячу воду

Житомиряни зможуть вчасно та якісно отримувати гарячу воду

130
КП Житомиртеплокомуненерго з учорашнього дня розпочало ремонтні роботи тепломереж по вул. Домбровського, 2 а, Селецькій, 25 , просп. Миру,11, Мануїльського,2. Після їх завершення дані будинки зможуть вчасно та якісно отримувати гарячу воду. 
 
Крім цього, по вул. Перемоги, 32, В. Бердичівській, 83 та на ЦТП по вул. Гагаріна ,24 проводиться заміна старих водопідігрівачів на нові, повідомляється на сайті підприємства.
 
Станом на 12 грудня вже завершено ремонтні роботи по пров. Чехова.  Тут було замінили ділянку трубопроводу довжиною 40 метрів. 
 
Також завершуються ремонтні роботи по ліквідації пориву та заміні трубопроводу довжиною 20 метрів по вул. Черняховського. Зараз проводиться заміна трубопроводу довжиною 20 метрів по вул. Бердичівській, 95. 
 
В свою чергу,  КП « Житомиртеплокомуненерго» звертається до житомирян з проханням вчасно розраховуватися за централізоване опалення та гаряче водопостачання. 
 

Крім того, на підприємстві їснує багатоканальний call – центр « ЖТКЕ» – 554-000 або 15-80, на який можна зателефонувати у разі виникнення будь-яких питань чи проблем. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here