Home Місто Житомирводоканал продовжує залишати боржників без води

Житомирводоканал продовжує залишати боржників без води

99

Сьогодні працівники Житомирводоканалу відключатимуть від мереж водопостачання  боржників за адресами: вул.Офіцерська, пр.Миру. 

Як повідомили  у прес-службі КП "Житомирводоканал", протягом доби  аварійними службами  підприємства проводитимуться роботи по ліквідації поривів та витоків води з водогінних мереж за адресами: вул. Фещенка-Чопівського-Шевченка, пров.Склянського, 2, Любарська, 17, Старовільська, 4-а, пров. Перший Санаторний, 13, Щорса, 149, Гранітна, 2. 

Працівники підприємства продовжують роботи по підключенню водопровідно-каналізаційних мереж до пункту доочистки води по бульвару Польському,8 та плановій перекладці зношеної ділянки мережі у Північно-західному районі міста. 

Аварійна бригада підприємства ліквідовуватиме порив на каналізаційному колекторі по вул.Бердичіській, а також ремонтуватиме водорозбірні колонки – Героїв пожежних – Пролетарська 28, Млиенова, 25, пров. Перший Санаторний – Третій 

Загалом за минулу добу ліквідовано 30 заторів на каналізаційних мережах міста, 5 поривів – на водогінних мережах; відремонтовано 4 водорозбірні колонки.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here