Home Місто Житомирводоканал продовжує перекриває воду боржникам

Житомирводоканал продовжує перекриває воду боржникам

92

Сьогодні працівники Житомирводоканалу відключатимуть від мереж водопостачання боржників по вулиці Офіцерська та по проспекту Мира.

За повідомленням прес-служби водоканалу, сьогодні аварійними службами  підприємства проводитимуться роботи по ліквідації поривів та витоків води з водогінних  мереж за адресами: вул.Щорса,48, пров.Цегляний, 6 та Склянського, 2,  пл.Польова, 8, вул. Фещенка-Чопівського – Шевченка, вул.Черняхівського, 100, м.Рад,12.

Крім того, продовжуються  роботи по  підключенню водопровідно-каналізаційних мереж до пункту доочистки води по бульвару Польському,8 та плановій перекладці  зношеної ділянки мережі у Північно-західному районі міста. Аварійна бригада підприємства ліквідовуватиме порив на каналізаційних мережах в районі підприємства «Головпостач».

Працівники водоканалу ремонтуватимуть водорозбірні колонки за адресами: пров.Четвертий Винокурний,8, вул.Б.Тена, 41, Героїв пожежних, 28, Короленка, 20.

Загалом за минулу добу ліквідовано 44 затора на каналізаційних мережах міста, 4 порива – на водогінних мережах; відремонтовано 2  водорозбірні колонки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here