Home Місто Житомирський місячник прибирання – у розпалі

Житомирський місячник прибирання – у розпалі

116

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Дебоя у Житомирі з 17 жовтня 2011 триває осінній місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста.

Як поінформував заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук, з 17 по 27 жовтня 2011 року очищено майже півтори тисячі кв.м. квітників від квітів,що відцвіли, висаджено 11 тис. шт. дворічних квітів, очищено близько 40 тис. кв.м. газонів від опалого листя та сміття, вивезено 76 куб.м. сміття та листя з об’єктів благоустрою, зрізано 8 аварійних і сухих дерев та обрізано 26.

Зібрано та вивезено 779 м3 шляхового змету з вулиць міста,замінено 2 з/б опори та змонтовано 2 металеві опори, проведено поточний ремонт мереж зовнішнього освітлення на 30-ти вулицях та провулках міста. Вирізано кущі, дерева на кладовищах, вивезено звідти сміття.

Прочищено 12 зливопрймальних колодязів, промито 600 м зливової мережі, відремонтовано 5 люків та решіток, встановлено 4 решітки та 2 люки, виконано ремонт деформаційного шва на мості по проспекту Миру.

Працівниками КВЖРЕПів, ЖБК та ТОВ «КК«КомЕнерго-Житомир», ПП «ВЖРЕП №4» проведено відповідне прибирання на внутрішньобудинкових та прибудинкових територіях.
 
Осінній загальноміський місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста Житомира триває до 18 листопада 2011 року.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here