Home Місто Житомирських міліціонерів вчили правильно битися

Житомирських міліціонерів вчили правильно битися

81

У Житомирі працівники міліції вдосконалювали свої знання та навички для своєчасної та ефективної допомоги громадянам.

Про це повідомляє пресс-служба УМВС.

У Житомирі працівники органів внутрішніх справ упродовж двох днів вчилися сучасним технологіям і методикам забезпечення охорони громадського порядку .

Майстер-клас для правоохоронів провів фахівець міжнародного рівня неоднаразовий чемпіон світу та Євроли полковник міліції у відставці, Борис Шаповалов.

Науково-практичний семінар на тему «Новітні технології в спеціальній підготовці працівників міліції» пройшов на базі регіонального відділення фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» за ініціативи Української секції міжнародної поліцейської асоціації та обласного управління Міністерства внутрішніх справ.

Участь у нестандартному заході у вигляді практичних семінарів взяли близько 200 працівників міліції.

Розпочинаючи роботу практикуму, до присутніх звернувся керівник відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення УМВС Олександр Островський який, зокрема, зазначив, що рівень професійної підготовки працівника міліції удосконалюється упродовж всього часу проходження служби, а однією з його визначальних рис є уміння своєчасно та ефективно прийти на допомогу людині. Відтак до цих питань у системі службової підготовки увага особлива, а можливість отримати нові знання від професіонала високого гарту віце-президента Міжнародної федерації бойового спасу дозволить ефективно втілити їх у практику.

Відтак учасники семінару від теорії перейшли до практики.

На першому занятті Борис Шаповалов закцентував увагу правоохоронців на сучасних методиках самозахисту та затримання правопорушників. Наступним етапом стало ознайомлення з технікою захисту від нападу зі зброєю та без неї.

Необхідні практичні навички, навіть уже сформовані, все одно потребують постійного тренування та вдосконалення. До того ж, у цій справі, як і будь-якій іншій, є свої секрети та особливості.

Підсумовуючи результати семінару, його учасники були одностайними у необхідності їх проведення та позитивному впливові на загальний рівень професійної підготовки працівників правоохоронних органів.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here