Home Місто Житомирські чиновники відзвітували про підготовку до опалювального сезону

Житомирські чиновники відзвітували про підготовку до опалювального сезону

134

Комунальне господарство Житомира практично повністю готове до зими. Про це сьогодні на засіданні виконкому повідомив заступник мера Микола Боровец:

"На сьогодні 75% усіх котелень готові до зими, стовідсотково підготовлені усі теплові пункти. На усі ці роботи витрачено майже 6 мільйонів гривен. Окрім цього, ми плануємо цього року забезпечити гарячою водою 203 будинки в Житомирі".

Пробні запуски систем опалювання в Житомирі розпочнуться вже 1 жовтня. Опалювальний сезон розпочнеться відповідно до температури повітря. Але якщо істотно похолоднішає до 15 жовтня, а це офіційний початок опалювального сезону, то цілком можливо що і опалювати будинки житомирян почнуть раніше.
 
Крім того, Микола Боровець зупинився і на існуючих проблемах у підготовці до зими:
"Дуже важко вирішувати усі ці проблеми. Стан нашого господарства критично складний, кажучи про житлове господарство, Житомирводоканал, тепломережі. Інфраструктура на 70% в зношеному, аварійному стані і, у більшості випадків, часто доводиться латати діри. Наскільки нам вдалося передбачити усі проблеми – покаже зима", підсумував свій виступ Микола Боровец.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here