Home Місто Житомир вчасно отримає ліміти на газ

Житомир вчасно отримає ліміти на газ

140

В Житомирі добігають кінця роботи по підготовці міста до нового опалювального сезону. Роботи з підготовки об’єктів міського господарства до роботи в новому сезоні розпочалася відразу після закінчення попереднього опалювального періоду. На сьогодні технічна підготовка об’єктів не нижче у порівнянні з минулорічними показниками та відповідає середньому по галузі ЖКГ України, йдеться на офіційному сайті Житомирської міської ради.

Станом на 30.08.2011 року всього по місту відремонтовано асфальтобетонне покриття 36 вулиць та провулків загальною площею 35,9 тис. кв.м., виконано профілювання грунтово-щебеневе покриття 24 вулиць та провулків площею 80,2 тис. кв.м. Вартість робіт складає 5,7 млн. грн. Роботи із комплексної підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимових умовах  в стадії завершення. На сьогодні забезпечено стовідсоткову оплату за спожитий природний газ у минулому опалювальному сезоні, що забезпечить своєчасне виділення лімітів на початку опалювального  сезону  2011-2012рр. природним  газом.

Вчора виїзне засідання міського оперативного штабу з питань підготовки господарства до роботи в осінньо-зимовий період на чолі з міським головою оглянули об’єкти теплового та житлового господарства міста на предмет готовності до опалювального періоду. 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here