Home Місто Житомир отримав кредит у 15 млн. євро

Житомир отримав кредит у 15 млн. євро

113
Житомирський міський голова Володимир Дебой  зустрівся з представниками міжнародних фінансових організацій – Світового банку, Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО)  щодо реалізації проектів з енергоефективності. Зустріч відбулася у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у рамках семінару з питань ініціювання, підготовки та реалізації спільних з міжнародними фінансовими організаціями проектів.
 
У ході зустрічі здійснено ще один крок до отримання кредиту від ЄБРР – отримано погодження Ради Директорів на 10 млн. євро кредиту та 5 млн. євро гранту для реконструкції та модернізації «Житомиртеплокомуненерго», повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.
 
Також міський голова Володимир Дебой зустрівся із Першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Олександром Аліповим. Результатом цієї зустрічі стала  домовленість щодо виділення 5 млн. грн. по програмі «Питна вода» на реконструкцію хлораторної водопровідно-насосної станції ІІ підйому та проведення заходів покращення якості питної води. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here