Home Місто Житомир готується до Дня молоді та Дня Конституції

Житомир готується до Дня молоді та Дня Конституції

101
У Житомирі під час святкування Дня молоді та Дня Конституції буде проведено низку розважально-культурних та спортивних заходів.
 
Зокрема, загальноміське святкування Дня молоді відбудеться 23-24 червня. Більша частина святкових заходів відбуватиметься у Гідропарку та парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна, повідомляє прес-служба міської ради.
 
Серед основних спортивних заходів – чемпіонат України з триатлону, змагання зі спортивного туризму, пляжного волейболу, міські турніри з пляжного футболу, вуличного баскетболу, міні-футболу.
 
Також у програмі свята на літній естраді парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна  – традиційні конкурс краси та чарівності «Чарівна Полісянка – 2012», гала-концерт переможців та гостей проекту «Академія зірок – 2012»,  молодіжні творчо-мистецькі заходи, конкурси пісень, хіп-хоп культури, танцю.
 
В день святкування Дня Конституції – 28 червня – у парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна пройдуть дитячі розважально-культурні, розважально-ігрові програми, концерти творчих колективів міста, а також святкова дискотека для молоді. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here