Home Місто За три місяці житомирське ТТУ випустить на лінію два відремонтованих тролейбуси

За три місяці житомирське ТТУ випустить на лінію два відремонтованих тролейбуси

133

Поки депутати обласної ради вирішують долю мільйонів, які планують виділити з обласного бюджету на потреби ТТУ, на підприємстві вланими силами до кінця року хочуть зробити капітальний ремонт двох тролейбусів та запустити їх на лінію.

«У цьому році ми зібрали по 1 тролейбусу до першого травня та до Дня міста. Зараз працюємо ще над двома. Такі капітально відремонтовані тролейбуси зможуть працювати як мінімум 5 років без додаткових ремонтів. Тут все залежить від кузова», – сказав заступник директора ТТУ  Олег Таможський.

Загалом на базі ТТУ нині нараховується 37 одиниць техніки, які після капітального ремонту змогли б відновити свою роботу. 

Міський голова Володимир Дебой під час засідання виконавчого комітету подякував колективу підприємства за роботу: «За 2,5 роки працівники ТТУ відновили «з нуля» 4 тролейбуси. До кінця року планують капітально відремонтувати ще 2. Я дякую колективу за ту роботу, яку ви здійснюєте в частині відновлення техніки. Я готовий і надалі допомагати та конструктивно співпрацювати».

 

Водночас, капітальний ремонт одного тролейбуса коштує близько 200 тисяч гривень із гарантією роботи до 10 років, а новий  – більше двох мільйонів.

 

Нагадаємо, у 2013 році на ремонт рухомого складу із міського бюджету спрямовано понад 3,5 млн.грн. За 2,5 роки на підтримку ТТУ із міського бюджету  надійшло понад 45 млн.грн,-  повідомляє прес-служба міськради.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here