Home Місто З квітня багатодітні родини будуть отримувати 1700 грн на кожну третю і...

З квітня багатодітні родини будуть отримувати 1700 грн на кожну третю і наступну дитину

197

 Щомісяця багатодітні родини отримуватимуть 1700 грн на кожну третю і наступну дитину до досягненнями ними 6 років. Таку підтримку розпочнуть виплачувати з квітня 2019 року. Про це зазначив Президент України Петро Порошенко.

«У нашій програмі боротьби проти бідності сьогодні ще один суттєвий компонент – це допомога при народженні дитини», – сказав Петро Порошенко та додав, що допомога при народжені дитини має дві мети:

«Перша – це є також боротьба з бідністю. Бо несправедливо, коли родина, яка не має дітей отримує такий же дохід, як і родина, яка має трьох, чотирьох, або більше дітей. Це означає, що вони вдвічі гірше живуть. Друга мета – українців має бути більше. Я як багатодітний батько дуже добре знаю це, бо у мене четверо дітей».

Президент наголосив, що сьогодні Уряд прийняв його пропозицію, ухвалив відповідну постанову.

«Дякую Уряду за підтримку Президента і за підтримку багатодітних родин. З квітня – 1699 грн., і до кінця року майже 1800 грн. становитиме виплата на кожну третю і наступну дитину до виповнення їй 6 років», – повідомив він.

Допомога призначатиметься і виплачуватиметься органами соцзахисту населення за місцем проживання родини. Її отримають майже 160 тисяч дітей з багатодітних сімей.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here