Home Місто З 25 жовтня у житлових будинках Житомира з’явиться гаряча вода

З 25 жовтня у житлових будинках Житомира з\’явиться гаряча вода

96
Міський голова Володимир Дебой підписав розпорядження про підключення будинків до гарячого водопостачання. Відповідно до розпорядження забезпечення мешканців централізованим гарячим водопостачанням розпочнеться з 25 жовтня 2012 року.
 
«З 25 жовтня ми поступово підключатимемо будинки до централізованого гарячого водопостачання. Система гарячого водопостачання, як і опалення, потребує поступового введення в експлуатацію. Якщо у 2010 році було забезпечено 186 будинків гарячим водопостачанням, то за два сезони ми збільшили їх кількість до 245 багатоповерхових будинків. Цей показник ми і надалі збільшуватимемо», – інформував Житомирський міський голова Володимир Дебой.
 
Керівникам управлінь комунального та житлового господарства мають забезпечити технічну можливість інженерних мереж для подачі споживачам гарячої води, – йдеться у розпорядженні, повідомляє прес-служба міської ради.
 
Як і в минулих роках, централізоване гаряче водопостачання здійснюватиметься відповідно до графіку вранці та увечері: у буднічні дні – з 6.00 до 9.30 та з 18.00 до 22.30 год., а у вихідні та святкові дні – з 8.00  до 23.00 год. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here