Home Місто З 16 грудня у Житомирі почнуть працювати ялинкові ярмарки

З 16 грудня у Житомирі почнуть працювати ялинкові ярмарки

151

Незабаром оселі житомирян будуть прикрашені новорічними деревами. Згідно рішення виконкому від 5 грудня 2019 року робота ялинкових базарів стартує в  Житомирі з 16 грудня.

Про це повідомляє с айт Житомирської міської ради

Слід зазначити, що законно придбані ялинки повинні бути обов’язково промарковані самоклеючими етикетками зі штрих-кодом. На гілці або стовбурі закріплені пластиковий чіп  чи самоклеюча  стрічка.  При виявленні фактів незаконних порубок дерев  винні особи  притягуються до матеріальної та адміністративної  відповідальності.

В управлінні лісового та мисливського господарства зазначають: аби не завдати лісу жодної шкоди, заготовляючи хвойні молодняки, вічнозелені деревця вирощують на спеціальних плантаціях різдвяних ялин, а на тих  площах, де в грудні проведено рубання, навесні обов’язково створюються нові насадження.

На важливості збереження ялинок  від самовільних рубань наголошують і в КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира», яке здійснюватиме   перевірку легальності  продаваної сосни, ялини або ялиці. У комунальному підприємстві розроблений план заходів перевірок на ринках та інших місцях щодо виявлення фактів незаконних порубок дерев та притягнення винних осіб до матеріальної та адміністративної  відповідальності.

Зустріньмо Новий 2020 рік у хорошому настрої, не завдаючи збитків природі!

Нагадуємо про місця майбутнього продажу новорічних ялинок у Житомирі:

вулиця Велика Бердичівська, 71 (ріг вулиць Великої Бердичівської та Довженка);

вулиця Вітрука, 13, 41;

вулиця Покровська, 96, 131, 151;

вулиця Чуднівська, 133;

проспект Миру, 8-10;

вулиця Київська, 97-а-99 (майданчик через проїзну частину);

вулиця Небесної Сотні, 8-10, 12, 14.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here