Home Місто Відкрито міську військово-патріотичну спортивну гру «Зірниця»

Відкрито міську військово-патріотичну спортивну гру «Зірниця»

81
Вже другий рік поспіль у Житомирі проходить відроджена на загальноміському рівні військово-патріотична спортивна гра «Зірниця», яка стартувала 25 жовтня.
 
На змагання прибули 29 команд – це 348 учасників, тоді як у 2011 році у грі взяли участь команди із 21 навчального закладу міста – 220 учнів, повідомляє прес-служба міської ради.
 
Гра проходить за сприяння командира Восьмого Армійського корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина, а також за участю міського військового комісара Олександра Рець та голови міської ради ветеранів Анатолія Трещова.
 
26 жовтня буде продовження гри. На базі аеромобільної бригади відбудуться: воєнізована естафета «Десант», вогнева підготовка, метання «гранати» та показові виступи десантників.
 
Не припиняла проведення даної гри команда загальноосвітньої школи № 26 і тому вже другий рік поспіль вона є  переможцем  на обласному етапі гри «Зірниця».
 
У вересні 2012 команда посіла 1 місце у військово-історичному конкурсі та загальне 8 місце на Всеукраїнському етапі, який відбувся у м. Севастополі. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here