Home Місто В Житомирській школі провели урок онлайн-безпеки в Інтернеті

В Житомирській школі провели урок онлайн-безпеки в Інтернеті

124

Відкритий урок онлайн-безпеки в Інтернеті було проведено в комп’ютерному класі Житомирського міського ліцею при ЖДТУ. Учні ліцею через програму “Скайп”, використовуючи веб-камери та навушники подаровані компанією “Київстар”, спілкувались із учнями школи №17.

Безпечний Інтернет — це передумова формування моральності та духовної культури сучасної молоді. Знайти потрібну інформацію в Мережі “не залізши” на якийсь сторонній сайт, де рекламують чи відверто демонструють аморальну, розпустну інформацію, яка деформує відношення людей, особливо дітей, до життя, дедалі важче. З огляду на на це, компанія “Київстар” розпочала реалізацію проекту “Безпечний Інтернет “Київстар” – школам”.
 
За цією програмою до кінця 2011 року близько 200 шкіл буде забезпечено безкоштовним широкосмуговим Інтернетом “Київстар”. Компанія проводить підключення будівель шкіл до мережі за технологією FTTB та надає безлімітний трафік з графіком швидкості: з 07.00 до 18.00 год. – 10 Мбіт/с. та з 18.00 до 07.00 — 1 Мбіт/с, повідомляє офіційний сайт Житомирської міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here