Home Місто В Житомирі планують оновити маршрутну мережу

В Житомирі планують оновити маршрутну мережу

131
Житомирська влада планує найближчим часом відповідним чином сформувати та затвердити маршрутну мережу міста. Вирішення даного питання призведе до більш ефективної роботи пасажирського транспорту, зменшивши при цьому дублювання автобусних маршрутів з тролейбусними та надання переваги в перевезенні пасажирів електротранспорту міста, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.
 
«Для розвантаження центральної частини міста управлінням активно проводиться робота по впровадженню будівництва мініавтостанцій при в’їзді в Житомир з Бердичівського, Новоград-Волинського, Чуднівського та Коростенського напрямків», – зазначив начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Костянтин Підпокровний.
 
К.Підпокровний також поінформував, що розглядається можливість облаштування зупинок міського авто-електротранспорту відповідними знаками з зазначенням назви зупинки, номера маршруту, інтервалу руху тролейбусів та автобусів. Вирішення даного питання покращить обслуговування пасажирів, посилить контроль щодо дотримання водіями графіків руху протягом дня, особливо у вечірній час. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here