Home Місто В серпні цього року введуть в експлуатацію розв’язку поблизу Глибочиці

В серпні цього року введуть в експлуатацію розв\’язку поблизу Глибочиці

143

В серпні поточного року заплановано здати в експлуатацію один з унікальних об’єктів дорожнього будівництва: розв’язку на 129 км. траси Київ – Чоп поблизу села Глубочица. Як розповів журналісту Житомир.info начальник служби автомобільних доріг в Житомирській області Сергій Кондратюк, автодорога Київ-Чоп є важливою частиною міжнародного транспортного коридору (Краків-Львів-Рівне-Жітомир-Київ), який увійшов до переліку головних автодоріг України та по яких здійснюється зв’язок з країнами Західної Європи. 

Будівництво транспортної розв’язки є частиною капітального ремонту автодороги Київ-Чоп. Після її введення суттєво підвищиться безпека руху на міжнародній дорозі. Вартість цього проекту складає 200 мільйонів гривень.

Сергій Кондратюк підкреслив, що розв’язка дасть можливість транспорту, який рухається у різних напрямах, не перетинатися. І це створюватиме безпечні і зручні умови для пересування. Роботи по будівництву транспортної розв’язки на під’їзді до Житомира з боку Києва ведуться з травня 2008 року. На розв’язці побудовано три шляхопроводи, які забезпечать пропуск автомобільного транспорту у напрямі Житомира, Києва, Рівне, Вінниці на  різних рівнях. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here