Home Місто В Озерному згоріли два гаражі та авто. ФОТО

В Озерному згоріли два гаражі та авто. ФОТО

152

В Озерному горів гаражний кооператив. Згоріли два гаражі та автомобіль ЛуАЗ.

Про це повідомляють рятувальники Житомирської області.

24 лютого о 03:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки про пожежу на території поруч розташованого гаражного кооперативу в селищі Озерне Житомирського району.

По їх прибуттю, вогонь вже встиг повністю охопити два гаражі та покрівлю третього. Існувала загроза поширення горіння на інші гаражі, розташовані впритул та позаду.

Крім того, найближчий гідрант знаходився на відстані близько 2 км, а через вузький проїзд на території великогабаритні машини не могли нормально виїжджати. Зважаючи на це, для безперебійної подачі води керівник гасіння залучив ще відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також на допомогу у гасінні приїхав пожежний автомобіль місцевої військової частини.

За годину вдалося зупинити поширення вогню. Тривалий час довелося розбирати та проливати пошкоджені конструкції приміщень. Тому ліквідація відбулась о 07:00. Вогнем знищено 3 гаражі, автомобіль ЛуАЗ, що знаходився в одному із них, та майно. Але вдалося запобігти перекиданню горіння на інші приміщення.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here