Home Місто У Житомирському агроуніверситеті відкрили дошку випускнику, який загинув у зоні проведення АТО

У Житомирському агроуніверситеті відкрили дошку випускнику, який загинув у зоні проведення АТО

197

 Наприкінці січня минулого року  під час виконання службово-бойового завдання в зоні проведення АТО поблизу смт Верхньоторецьке Ясинуватського району Донецької області загинув військовослужбовець  1-го батальйону особливого призначення ім. генерала Кульчицького 27-ї окремої бригади Національної гвардії України, старший солдат-контрактник  Мирослав Сливка.

Він народився 17 січня 1990 року в місті Полонне Хмельницької області, освіту здобував у Житомирському національному агроекологічному університеті. Навчання на агрономічному факультеті за спеціальністю «Захист рослин» закінчив у 2012 році,  працював агрономом в агрохолдингу “Мрія”.

У загиблого воїна залишилася мати. Указом Президента відзначений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Похований у рідному місті.


У Житомирському національному агроекологічному університеті 17 травня відкрили пам’ятну дошку випускнику – герою України Мирославу Сливці. На заході були пристуні ректор та проректори навчального закладу, керівництво, викладачі, співробітники і студенти агрономічного факультету.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here