Home Місто У житомирських садочках діти їдять капусту та каші через провалений тендер освітянами

У житомирських садочках діти їдять капусту та каші через провалений тендер освітянами

144

Діти у житомирських садочках їдять лише каші та овочі. Рибу та м’ясо іноді замінюють сосисками.

До редакції «Першого житомирського» звернулися батьки, які не задоволені харчуванням своїх дітей у дошкільних закладах міста. Вони кажуть, що вихователі просять їх забирати дітей до обіду через недостатнє харчування.

«Нам пояснили, що дітям перестали давати рибу та м’ясо через те, що в управлінні освіти не провели тендер на закупівлю продуктів. Ми постійно вправно платимо за садочок і не розуміємо, чому наші діти мають страждати», – кажуть батьки.

В управлінні освіти Житомирської міської ради цю ситуацію поки не коментують. Повідомили лише, що керівництво місто повністю володіє ситуацією, яка склалася з харчуванням у дитячих садках Житомира.

Начальник управління оствіти у цей час перебуває у відпустці. Її заступник – на лікарняному, і коментувати ситуацію телефоном відмовляється.

Нагадаємо, що освітянська профспілка нещодавно висловила недовіру начальнику управління освіти Житомирської міської ради Валентині Весельській.

Вчителі міста кажуть, що таке рішення було ухвалено спираючись на те, що пані Весельська створила жахливі умови праці для освітян. Вона постійно погрожує вчителям та директорам шкіл звільненнями.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here