Home Місто У Житомирі загорівся тролейбус з пасажирами

У Житомирі загорівся тролейбус з пасажирами

82

У Житомирі виникла пожежа у тролейбусі з пасажирами на зупинці "Гідропарк", неподалік кінцевої зупинки тролейбусів та маршруток.

Як передає кореспондент УНІАН, інформація про пожежу надійшла рятувальникам обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій близько 15.00.

Тролейбус загорівся на ходу, пасажирів евакуювали через вікна. Жертв та постраждалих немає. Детальніше про цю подію рятувальники пообіцяли повідомити пізніше після встановлення усіх обставин події.

"Вчора близько третьої години дня фахівці 1-ї ДПРЧ ліквідовували загоряння тролейбусу в Житомирі. Він був заповнений димом, горів відсік двигуна. Людей в середині транспортного засобу не було. За 20 хв рятувальники приборкали пожежу. Припускають, що загоряння сталося через коротке замкнення електромережі", – йдеться у повідомленні рятувальників.

У Житомирі виникла пожежа у тролейбусі з пасажирами на зупинці "Гідропарк", неподалік кінцевої зупинки тролейбусів та маршруток. Як передає кореспондент УНІАН, інформація про пожежу надійшла рятувальникам обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій близько 15.00. Читайте такожУ столичній поліції підозрюють, що маршрутку біля метро "Лісова" підпалили Тролейбус загорівся на ходу, пасажирів евакуювали через вікна. Жертв та постраждалих немає. Детальніше про цю подію рятувальники пообіцяли повідомити пізніше після встановлення усіх обставин події.

Детальніше читайте на УНІАН:


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here