Home Місто У Житомирі воїни, які взяли участь в проекті ” Bus of Heroes”,...

У Житомирі воїни, які взяли участь в проекті \” Bus of Heroes\”, поділилися враженнями від подорожі Європою

132

Краків, Нюрнбергг, Прагу, Париж, Лурд, Геную, Венецію, Будапешт та інші європейські міста за два тижні відвідали 15 учасників проекту Bus of Heroes.

Своїми враженнями вони поділилися під час прес-конференції 30 травня.

«Я хочу подякувати усім за те, що проект Bus of Heroes відбувся. Дай Боже, щоб він відбувся не тільки в рамках Житомира, а й далі в інших містах (таких як Львів, Тернопіль). Хочу, щоб наступного року нас таких їхала ціла колона. Хочу подякувати міському голові Сергію Сухомлину,  Вікторії Краснопір, депутатам, які підтримали виділення коштів. Це було надзвичайно круто. Хочу подякувати вам, хлопці та дівчата, які з нами їздили. Наша команда дійсно суперова. Як сказав один із наших побратимів – ми майже завжди зустрічаємось на похованнях та на схожих заходах, а завдяки вам і цьому проекту ми змогли відвідати круті місця, посміятися і відпочити», – сказав організатор проекту «Bus of Heroes» Олександр Швецов.

«Ресурс і гроші можна знайти завжди, але дуже важливо, щоб була людина, яка візьме на себе відповідальність. Олександре, спасибі за ініціативу, за те, що організували хлопців. Такий проект це – приклад для інших, як жити, що б у житті не сталося. Прозвучала дуже гарна ідея, щоби наступного року зібрати колону з автобусів з героями. Вам потрібно змонтувати короткий відеоролик про цю поїздку та зробити презентацію проекту перед міськими головами інших міст під час чергового засідання Асоціації міст України. Я думаю, якщо ви правильно донесете інформацію, то ніхто не відмовить, і на наступний рік у місцеві бюджети кожен закладе кошти. Було б добре вийти на всеукраїнський рівень з цим проектом», – зазначив міський голова Сергій Сухомлин.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here