Home Місто У Житомирі відкрито комунальну аптеку

У Житомирі відкрито комунальну аптеку

87
На місці колись збанкрутілого підприємства аптека №6 по вул. Київській, 19/2 відкрито комунальну аптеку №1 КП «Фармація».
 
Рішенням сесії міської ради для КП «Фармація» виділено 2 млн. грн. на відновлення функціонування непрацюючих комунальних аптек, проведення ремонтів, купівлю обладнання та погашення заборгованості.
 
Силами комунального підприємства відновлено роботу аптеки, яка упродовж останніх років не працювала. Реконструйована аптека зберігає старовинний архітектурний стиль у поєднанні із сучасним. Всередині залишається ніша, яка була упродовж усього існування аптеки. Фасад аптеки отримав новий вигляд, що підкреслює історичні корені Житомирської міської аптеки,повідомляє прес-служба міської ради.
 
Для відновлення роботи Аптеки №1 проведено ремонтні роботи каналізаційно-водопровідної будинкової мережі, замінено електромережі на більш потужні та безпечні, закуплено медикаменти та необхідні медичні засоби.
 
Силами підприємства «Фармація» у 2011-2012 рр. вже відновлено роботу 2-х непрацюючих аптек, 2-х аптечних пунктів, і відновлення роботи 3-ї аптеки.
 
В аптеці заплановано відновити роботу міської аптечної довідки. Це дасть змогу надавати інформацію про наявність та ціну на лікарські засоби і вироби медичного призначення в телефонному режимі.
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here