Home Місто У Житомирі розробили унікальний мобільний додаток по догляду за домашніми...

У Житомирі розробили унікальний мобільний додаток по догляду за домашніми тваринами

344

 У пресцентрі  Житомирської міської ради відбулася презентація інтерфейсу та функціоналу унікального мобільного додатку для власників тварин «Річчі». У заході взяли участь  ветеринарні лікарі міста та власники домашніх тварин.


Любов Трибун, авторка ідеї щодо створення мобільного додатку для власників тварин «Річчі», відкриваючи захід, зазначила, що на часі гостро стоїть питання щодо збереження та здоров’я домашніх тварин. І саме для відповідального виховання домашніх тварин створено мобільний додаток «Річчі».  

«Дуже важливо, що додаток, який ми презентуємо, створено саме у Житомирі. На сьогодні додаток «Річчі» – унікальний, аналогів йому немає в Україні. До розробки додатку долучилися 8 людей, які вболівають за своїх улюбленців», – розповіла Любов Трибун.

Завантажити додаток для безкоштовного користування можна буде вже незабаром, 27 листопада, об 11:27 на сайті: ri4i.com.

Довідково: «Річчі» – це безкоштовний мобільний додаток по догляду за домашніми тваринами, який допомагатиме зберігати та нагадувати відповідальним власникам про дати вакцинацій, сезонних процедур та інших важливих записів щодо життя та здоров`я чотирилапих улюбленців.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here