Home Місто У Житомирі розпочали опалювальний сезон

У Житомирі розпочали опалювальний сезон

99

Всі об’єкти теплового господарства технічно підготовлено та від учора розпочаті роботи з підключення до централізованого теплопостачання споживачів. У першу чергу тепло подається у дитячі садки, школи та заклади охорони здоров’я. Пологовий будинок Центру матері та дитини отримав тепло ще на минулому тижні. На разі триває робота з поетапної подачі тепла до об’єктів  соціальної сфери міста Житомира, – поінформував заступник міського голови Микола Боровець.

Микола Боровець зазначив, що відповідно до Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж опалювальний період починається, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря становить 8оС та нижче. 
 
Сьогодні відбувається включення найбільшої районної котельні №6 (вул. Жуйко,12) та районної котельні РК-7 (район – Крошня). Крім цього, сьогодні включається опалення і у чотирьох дитячих садочках, які мають власні котельні та чотирьох школах.

Станом на сьогодні планується забезпечити опаленням 12 шкіл із 30, 17 дитячих садочка із 38 та 8 лікарняних установи із 20, повідомили в управлінні по зв’язках з громадськістю міської ради

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here