Home Місто У Житомирі родину з 12 дітьми хочуть виселити з квартири через ”нових...

У Житомирі родину з 12 дітьми хочуть виселити з квартири через \”нових власників\”

169

У Житомирі багатодітну родину з 12 дітьми можуть лишити просто неба. Несподівано на їхнє помешкання з’явилися інші власники.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Все своє життя багатодітна родина буквально тулилася у двокімнатній квартирі. Для отримання цієї квартири, площа якої близько сотні метрів квадратних, сім’я 13 років стояла у черзі і переїхала одразу, як отримала ордер від міськради.

"Були голі стіни, ще радянською фарбою пофарбовані, ми її збивали, робили ремонт з нуля. Тут не було нічого взагалі", – каже батько Богдан Бодомер.

Несподівано після новосілля до родини завітав невідомий, який заявив, що квартира належить йому. Згодом він зник, але через два роки надійшло рішення суду. Виявилося, що у квартирі прописана пенсіонерка 87 років, а її опікун почав судитися і переміг за рішенням суду першої інстанції. Сусіди пенсіонерку ніколи не бачили, коли квартира стояла пустою, а чоловік заходив.

У міськраді впевнені, що це типова шахрайська схема. Ситуацію прокоментував міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

"Керівництвом ЖКГ була прописана бабуся з Черняхівського району, і далі проста схема: оформлюється договір утримання після смерті, люди заселяються у цю квартиру. Рішенням виконкому ми скасували цю реєстрацію і надали цю квартиру багатодітній родині", – сказав він.

Так званий власник від коментарів відмовляється, не говорить і його адвокат. Проте у міськраді впевнені, що квартира лишиться за багатодітною родиною, бо вона не приватизована, а належить місту. Відповідно після будь-якого рішення суду місто знову виділить її Бодомерам.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here