Home Місто У Житомирі планують Новий рік із Сантою на Газелі, головною та додатковою...

У Житомирі планують Новий рік із Сантою на Газелі, головною та додатковою ялинками

330

340 тис. грн виділяють із міського бюджету на організацію новорічно-різдвяних свят. По місту планують запустити Санту на святково прикрашеній Газелі із 2-метровою ялинкою, на Католицьке Різдво Санта вітатиме житомирян на декорованому ретро трамваї. У місті встановлять головну та додаткову з логотипом "Ж" ялинку, на Михайлівській працюватиме Чудо-куля.

Оголошення опубліковане на Рrozorro.

Відповідно до документації, організатор свят має до 18 грудня скоординувати встановлення головної ялинки на майдані ім. С.П. Корольова, реставрувати до 1,5 тис. ялинкових прикрас, декорувати територію біля ялинки. Також у Житомирі планують встановити додаткову ялинку, верхівку якої прикрашатиме логотип Житомира – літера "Ж" розміром 50х50 см зеленого кольору. Також установлять цифри "2021".

Відкриття головної ялинки заплановане на 19 грудня за участю артистів – Святого Миколая та двох Янголів, виступу естрадно-духового оркестру в тематичному новорічному одязі.

19 грудня вулицями міста їздитиме Санта Клаус в автомобілі Газель з відкритими бортами, прикрашеному майже 2-метровою ялинкою, з півтораметровим мішком, величезним білим ведмедем, подарунками, м’якими іграшками та вогниками. Разом зі Сніговиком та казковими ельфами Санта вітатиме житомирян у всіх районах міста.

Попередньо заплановано, що Санта стартує від управління культури на розі вул. Шевченка-Бердичівська, проїде по парку, майдану Соборному, заїде на Корбутівку, Мальованку, Малікова, Богунію, Крошню, Польову та на кінцеву локацію – майдан Корольова.

Також 19 грудня на Михайлівській встановлять фотозону – Чудо-кулю діаметром 3 метри з ялинкою, штучним снігом, сніговиком та вертепом. Балкони на пішохідній вулиці теж задекорують.

24 грудня по місту працюватимуть вісім груп із артистів хору, які рухатимуться пішки та виконуватимуть пісні.

25 грудня житомирян теж вітатиме Санта, проте вже на декорованому ретро трамвайчику із звуковою та світловою апаратурою.

Читайте також: Житомир закупить понад 2 км ялинкових гірлянд.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here