Home Місто У Житомирі неповнолітні задля розваги палили дитячий майданчик та сміттєві баки. ВІДЕО

У Житомирі неповнолітні задля розваги палили дитячий майданчик та сміттєві баки. ВІДЕО

292

Поліція викрила двох неповнолітніх 16 та 17 років, які у Житомирі вночі палили сміттєві баки, а також дитячий майданчик на Польовій.

Про це повідомили в поліції області:

"У результаті профілактичних відпрацювань і комплексу інших заходів поліцейські Житомирського районного управління викрили двох неповнолітніх у низці нічних підпалів в обласному центрі. Серед посягань паліїв – дитячий майданчик та сміттєві баки у дворах багатоповерхівок у мікрорайоні Польової".

Повідомлення про підпал сміттєвих баків надходили до поліції упродовж тривалого часу.

У ніч на 25 квітня під час рейду правоохоронці помітили, як двоє молодиків спочатку накидали у бак папір, а потім кинули туди автомобільну шину та вже збирались підпалити. Викритими у протиправних діяннях виявились двоє житомирян, 16-ти та 17-ти років. Їх доставили до районного управління поліції Житомира. Про подію сповістили батьків. 

Парубки визнали свою причетність до низки подібних випадків. За словами хлопців, у такий спосіб вони розважались уже не один місяць. Також з’ясувалось, що вони причетні і до підпалу ігрового комплексу дитячого майданчика у мікрорайоні Польової на початку квітня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here