Home Місто У Житомирі кандидат виготовив дзеркала зі своєю агітацією та повісив їх у...

У Житомирі кандидат виготовив дзеркала зі своєю агітацією та повісив їх у ліфтах будинків

142

У Житомирі в багатоквартирному будинку по вулиці Шевченка, 105 у ліфті 20 жовтня з’явилось дзеркало з агітацією кандидата в депутати Житомирської обласної ради Руслана Каравана. Балотується він від партії “Слуга Народу”. 

Про це ОПОРІ розповіли місцеві жителі та надали фото.

“Повісили сьогодні між 10 і 12.30 год. Виходили з дому – не було, поверталися – вже є. Дзеркало висить досить високо, не на рівні обличчя. Треба навіть дотягнутись, щоб сфотографувати напис”, – кажуть місцеві.

У пресслужбі партії ОПОРІ розповіли, що кандидат виготовив дзеркала сам і розмістили таких 30.

“Людина підійшла креативно до передвиборної агітації і захотіла залишити щось більше, ніж купу сміття після себе. Він це зробив своїми руками, в нього є обладнання вдома і це займає не дуже багато ресурсів і людина просто хоче зробити якусь корисну річ. У день тиші або знімуть, або заклеять напис, бо на двосторонньому скотчі приклеєно, але потім після виборів, знову повісять, тому що людям користь, це для людей. Повісили 30 дзеркал”, – зазначили у пресслужбі.

На агітаційному дзеркалі вихідні відомості відсутні.

Відповідно до частини 2 статті 53 Виборчого кодексу України друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про підприємство, що здійснило друк, або інформацію, що друк здійснено з використанням обладнання відповідного кандидата або партії (організації партії), яка висунула кандидата (кандидатів), їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here