Home Місто У Житомирі для новонародженої трійні подарували коляску. ФОТО та ВІДЕО

У Житомирі для новонародженої трійні подарували коляску. ФОТО та ВІДЕО

221

Пані Олена із Бердичева лише нещодавно стала щасливою мамою 3 міцних хлопців-красенів. І водночас першою у 2019 році породіллею, яка народила трійню на Житомирщині.

У подарунок від голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича жінка вже отримала цінний та надзвичайно потрібний подарунок – дитячу коляску, в якій зможе прогулюватись із хлопчиками і взимку, і влітку.

«У час демографічної кризи ця мама – героїня. Бажаю діткам і мамі сил, здоров’я і жити у щасті», – побажав родині Ігор Гундич.

Подарунок від керівника області передав багатодітній мамі Олені сьогодні, 14 березня, директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець у Житомирському обласному перинатальному центрі.

Пані Олена емоційно розповіла, що такий несподіваний подарунок – дуже необхідний для її уже багатодітної родини.

«Знаєте, я дуже щаслива мама. Я 40 років чекала своїх діток. Це для мене неймовірне щастя –3 синочки – Михаїл, Гавриїл та Серафим. Назвала на честь архангелів, адже хочу, щоб у моїх дітей були ангели-охоронці завжди поряд. На 12 тижні вагітності після УЗД дізналась, що у мене не двійня, а трійня буде. Я дуже зраділа і відчула щось приємне – настрій аж піднявся. Я дякую голові обладміністрації за такий щирий подарунок. Дуже гарна коляска і, якщо чесно, то дуже несподівано це. Дійсно такий подарунок, який я хотіла і якого б не змогла придбати сама. Тому дуже вдячна людям, які відгукнулась до нашої родини», – зазначила мама із Бердичева.

Також вона додала, що у Центрі задоволена усім – і лікарями, і персоналом, і умовами.

«Я вже користуюсь бебі-боксами – вони дуже потрібні якраз у ці години-дні, коли ти після стресу у роддомі, коли щось не докупила, щось забула. Такі пакунки дуже доречні – все під руками у перший час. Я би дуже хотіла бути гарним прикладом для жінок, аби вони народжували діток у спокої і щасті», – наголосила пані Олена.

Керівник Центру Юрій Вайсберг розповів, що готували до народження трійні пані Олену кілька місяців: «Пацієнтка перебувала у нашому центрі десь два місяці. Спочатку під наглядом лікарів, адже ми всі разом цю трійню викохували. Робили все, щоб якнайдовше дітки знаходились в утробі матері для того, аби було менше ускладень після пологів. Напередодні Міжнародного жіночого дня мама Олена отримали найціннійший подарунок – 3 здорових синочки. Дітки почували себе після пологів і зараз почувають дуже добре, середня вага 2200-2300 грам. Хлопці навіть не потребували реанімаційної допомоги – звичайний догляд за ними ведеться. Мама також рада та задоволена, персонал центру допомагає. Днями пані Олену разом із хлопчиками вже випишуть додому».

За словами Юрія Вайсберга, у минулому році у Перинатальному центрі народилось 3 трійні. І вже за перші 2 місяці цього року близько 20 двієнь народилось.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here