Home Місто У Житомирі чоловік виніс із магазину за пазухою бутербродницю

У Житомирі чоловік виніс із магазину за пазухою бутербродницю

166

42-річний житомирянин вкрав із магазину бутербродницю, ціна якої 700 грн. Продавчиня кинулася услід і на вулиці кликала про допомогу. Зловив крадія інспектор патрульної поліції, який зреагував крики продавчині.

Про це повідомили в поліції області:

«21 січня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення від працівників одного із торговельних закладів міста про те, що невідомий чоловік відкрито викрав з полиці і виніс з магазина кухонний прилад».

Як виявилось, одна із продавчинь помітила, як відвідувач заховав за пазуху бутербродницю вартістю понад 700 гривень і швидко пішов на вихід. Жінка кинулась йому услід і вже на вулиці привернула до нього увагу перехожих. Наздогнав підозрюваного інспектор патрульної поліції, який перебував поза службою і зреагував на крики продавчині про допомогу. Він і утримував втікача до прибуття колег з Житомирського районного управління поліції.

Затриманим виявився 42-річний місцевий житель. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України поліцейські перевіряють причетність чоловіка до інших подібних злодіянь у торговельних закладах Житомира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here