Home Місто У Олевську комунальні тарифи планують підняти на 339%, – ”Свобода”

У Олевську комунальні тарифи планують підняти на 339%, – \”Свобода\”

99

Олевські депутати-свободівці закликають членів инших фракцій не голосувати за підвищення комунальних тарифів.

Олевське орендне підприємство теплових мереж має намір підвищити чинні тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території.

Відповідні розрахунки вже скеровано до Олевської міської ради для погодження нових тарифів. Про це 4 липня 2013 року повідомив голова Олевської районної організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Юрій Ковалінський.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

За словами націоналіста, у середньому тариф планують збільшити аж на 339%! А для декого тарифи будуть іще вищими, оскільки будинки в місті поділено на 3 групи, тож і тарифи відрізнятимуться.

"Окрім цього, самі тарифи прив’язано до квадратного метра, щоправда невідомо, якого саме – чи то житлової площі, чи чогось иншого, але оскільки сміття вимірюється в кубічних метрах, мабуть, усе-таки йдеться про житлову площу. Одразу постає питання – чому мешканці трикімнатної квартири, в якій проживають дві особи, повинні платити більше за мешканців однокімнатної, в якій також проживає дві особи? Це ж стосується і вивозу сміття, і димовентиляційних каналів, яких у кожній квартирі є по одному, незалежно від метражу", – зазначив Юрій Ковалінський.

Олевська "Свобода" засуджує намагання місцевої влади протягнути подібне "пакращєння". Захищаючи інтереси громади при розгляді цього питання, на наступній сесії міськради фракція націоналістів голосуватиме проти збільшення комунальних тарифів, до чого закликає і всіх депутатів Олевської міськради, йдеться у повідомленні.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here