Home Місто У Новограді-Волинському побіжать заради життя

У Новограді-Волинському побіжать заради життя

137

У Новограді-Волинському 18 травня відбудеться загальноміська акція „Пробіг заради життя – 2013“.

Акція пройде за традиційним маршрутом: від площі Лесі Українки – вулицями Замкова, Соборності, Волі, Житомирська, Леваневського – до галявини біля столітнього дуба. Як завжди програма буде цікавою.

Звичайно, традиційно лейтмотивом пробігу є пропаганда здорового способу життя. На учасників свята чекають спортивні розваги на будь-який смак: волейбол, спортивні естафети, перетягування канату, різноманітні конкурси та інше.

В команді від кожного трудового або учнівського колективу мають бути передбачені учасники змагань – з легкоатлетичної естафети (від команди – по 2 хлопців та дівчат), волейболу (6 осіб), перетягування канату (10 осіб).

Оргкомітет пропонує, аби на галявині кожна команда організувала своє невеличке містечко, яке має бути тематично прикрашене, із національними стравами. З метою гарного організаційного забезпечення свята та відзначення переможців на галявині, біля дуба буде розташована скринька для т.з. реєстраційних внесків від кожної команди-учасниці.

Запрошуємо до участі в пробігу новоград-волинські сім’ї, трудові, учнівські колективи, громадські організації, політичні партії та звичайно всіх бажаючих. Зустрічаємося для пробігу о 9:00 на площі Лесі Українки.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here