Home Місто У ДТП в Києві загинула 21-річна житомирянка

У ДТП в Києві загинула 21-річна житомирянка

305

"У сім’ї нашої школи і храму сталася трагедія. Вчора у Києві в моторошній автокатастрові загинула наша дорога учениця молодіжки, а також викладач Ольга Щербакова, врятувати її шансів, на жаль, не було, – йдеться на сторінці Михайлівського собору в соцмережі. – У нашій пам’яті вона назавжди залишиться світлим промінчиком сонця, ми плачемо і сумуємо разом з рідними і близькими Олі, а також молимося за її душу.



Похорон відбудеться у Свято-Михайлівському кафедральному соборі, завтра 10 листопада о 14 годині".

Водночас поліція повідомляє про обставини аварії, в якій загинула 21-річна житомирянка напередодні.

"8 листопада о 14:53 до Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про автопригоду зі смертельними наслідками на вулиці Академіка Заболотного. На місце події виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП Головного управління поліції Києва, медики та рятувальники. Встановлено, що внаслідок зіткнення вантажівки «ДАФ» з автомобілем «Шкода» загинула 21-річна водійка легковика.

На місці події працюють слідчі і встановлюють усі обставини та причини смертельної автопригоди.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим управлінням столичної поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розпочато досудове розслідування", – інофрмує відділ комунікації поліції Києва.


У соцмережі також шукають свідків жахливої аварії. Зазначається, що ДТП сталася з вини водія вантажівки, який виїхав на зустрічну смугу. Житомирянка загинула на місці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here